ЗАВОД ПО ПЕРЕРОБЦІ СОЇ, КРУП, КОМБІКОРМІВ

Завод з виробництва круп:

Завод має обладнання та потужності виробляти понад 1,8 тис. тонн круп на рік. Серед продукції такі крупи як:

  • Пшоно;

  • горох шліфований та колотий;

  • крупа пшенична, перлова, ячна;

  • очищення гірчиці, коріандру, льону та інших культур.

  • кормових відходів близько 3000, т/с, та комбікорму 1600 тонн на рік.

Завод експортує продукцію до Голландії, Прибалтики, Польщі та інших країн Європи та Азії, дозволяє підприємству дуже ефективно оптимізувати податок на додану вартість шляхом реалізації готової продукції на експорт.

Завод по производству круп
Завод по производству круп
Завод по производству круп
Завод по производству круп
завод круп расположение
завод круп расположение

Завод з переробки сої:

Завод має обладнання та потужності переробляти понад 14 тис. тонн сої на рік.

– вихід готової продукції з 1000 кг. сировини:

соєва олія – 185кг;

соевое масло

соєва макуха – 785кг;

соевая макуха

Компонування першої лінії соєвого заводу

Компановка первой линии соевого завода
Соевый завод план
Найменування Кількість Гарантійний термін Одиниця виміру
1 Бункер (з датчиком рівня. Датчики присутні у структурі виробу) 1 12 шт
2 Засувка шиберна ЗШ-кв200 х ф120 1 12 шт
3 Сепаратор магнітний БВ БМЗ-05.00.000 1 12 шт
4 Екструдер E-1000.00.00.000-01N (соя) (Дзеркальний) 1 12 шт
5 Живильник гвинтовий SF-250.4N.00.00.000 1 12 шт
6 Прес олійний ОР-1000-50 (з підставкою 210мм) 1 12 шт
7 Конвеєр гвинтових ВК-200Н (8,3м, без задньої опори Мотор-редуктор DR172.00-2Е90S/4В-1.1 кВт-76 об/хв YILMAZ) 1 12 шт
8 Густоловушка ГЛ-01 1 12 шт
9 Установка охолоджувальна ОЕ-1000N 1 12 шт
10 Норія Н1-10 (9,5м з патр.СПН10кв200 Мотор-редуктор DR172.00-2Е90S/4В-1.1 кВт-76 об/хв YILMAZ) 1 12 шт
Приемка сои

1. Приймання сої

Участок очистки сои

2. Ділянка очищення сої

Бункера хранения сои

3. Бункера зберігання сої

Участок погрузки соевой макухи

4. Ділянка навантаження соєвої макухи

5. Ділянка фасування соєвого макухи в мішки BigBag

Погрузка масла

6. Ділянка фасування соєвого макухи в мішки BigBag

Участок переработки сои в соевую макуху и масло

7. Ділянка переробки сої в соєвий жмень і олію, яка включає: екструдер для екструдування сої; маслопрес; охолоджувач соєвої макухи

Емкости хранения и отстоя соевого масла

8. Ємності зберігання та відстою соєвої олії

Емкости хранения соевой макухи

9. Ємності зберігання та відстою соєвої олії

Лушпиння виводиться з процесу обробки через циклон, а соєве ядро ​​подається в екструдер продуктивністю 1600 кг/год.

В екструдер відбувається обробка ядра (або цілих бобів) з термпературою 120-150 ° С і тиском до 50 атмосфер. Тут відбувається зниження рівня уреази до 0,1-0,2 рН, знешкодження шкідливих мікроорганізмів та розігрів соєвої сировини перед віджиманням олії. З екструдера отримана повножирова соя переміщається до пресу за допомогою гвинтового живильника. На живильнику встановлена ​​система видалення пари, яка забезпечує зменшення вологості “повножирки” ще приблизно на 2-3%. Це дозволяє покращити віджимання масла під час наступних операцій.

Оборудование завода
Оборудование завода
Оборудование завода
Оборудование завода

Основні техніко-економічні показники заводу:

– продуктивність переробки – 1600 кг / год;
– встановлена продуктивність обладнання – 370 кВт/год;
– обслуговуючий персонал – 6 осіб; – Вихід готової продукції з 1000 кг сировини: соєвої олії -185кг; соєвий жмень – 785кг; втрати ≈ 3%. Додаткова комплектація заводу фільтрами – дозволила виконувати постачання соєвої олії за кордон. Завод працює 29-30 діб на місяць, один день виділяється на регл.